BOLU / MUDURNU - Dumlupınar İlkokulu

Kas

Anma programı kapsamında öğrencilerimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şiirler okudu ve hazırladıkları çalışmaları sahnelediler. Atatürk'ü Anma temalı resim ve kompozisyon yarışmalarında derece yapan öğrencilerimize ödülleri sınıf öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Ock

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI 09/11/2022 TARİHİNDE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA YAPILDI. BAŞKAN ÖZGÜR ÇETİN 2021/2022 KAPSAMINDA YAPILAN FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ. OKUL MÜDÜRÜ AFER YILMAZ OKUL HAKKINDA BİLGİLER VEREREK VELİLERDEN GELEN SORULARI CEVAPLADI VE SORUNLARI DİNLEDİ.

TOPLANTI KAPSAMINDA YENİ YÖNETİM İÇİN İSİMLER BELİRLENDİ.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN KENDİ ARALARINDA YAPTIKLARI SEÇİM SONUCUNDA GÜLEN ÖZCAN OKUL AİLE BİRLİĞİ VBAŞKANI OLARAK SEÇİLDİ.

ÖNCEKİ OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ ÖZGÜR ÇETİNE OKULUMUZA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

YENİ BAŞKANIMIZ GÜLEN ÖZCAN HANIMEFENDİYE GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.